بهترین غذاها در آنتالیا را بیشتر بشناسید
بهترین غذاها در آنتالیا را بیشتر بشناسید
آنتالیا، غذاهای خاص و خوشمزهای برای عرضه به گردشگران دارد. این شهر زیبا و تفریحی علاوه بر امکانات تفریحی و جذابی که برای گردشگران در نظر گرفته است، غذاهای خوشمزهای دارد که بهتر است پیش از سفر با تور آنتالیا با آنها آشنا باشید. وقتی با غذاها آشنایی پیدا کنید میتوانید به راحتی هر کدام را که دوست داشتید سفارش دهید و آنها را تست کنید. به این صورت اگر جزو کسانی باشید که دوست دارند در سفر، غذاها نیز را تجربه کنند، سفر شما برایتان دلنشینتر و خاطرهانگیزتر میشود.
غذاهای آنتالیا
آنتالیا غذاهای خوشمزهای برای عرضه کردن به شما دارد. غذاهای تور آنتالیا به دلیل استفاده کردن از مواد طبیعی و مرغوب، از کیفیت بالایی برخوردار هستند. غذاهای دریایی و مدیترانهای این شهر نیز از طعم بسیار خوبی برخوردار بوده و طرفداران زیادی دارند. آنتالیا در گذشته، پیشرفت بسیار زیادی داشته و توانسته گردشگران زیادی را از اطراف دنیا به سمت خود جذب کند. به همین دلیل، رستورانهای بسیاری طراحی کرده است تا از طریق آنها، توریستها به راحتی غذاهای این شهر را تست کرده و لذت ببرند.
همانطور که میدانید آنتالیا در کنار مدیترانه قرار دارد. غذاهای این منطقه نیز از مواد متنوع و محصولات بومی و دریایی تشکیل شدهاند. بنابراین غذاهای دریایی و محلی این شهر تنوع زیادی دارند. این تنوع شامل غذاهایی است که با سبزیجات پخته و یا سالادهایی که با سبزیجات آماده میشوند. غذاهای دریایی و میوههای مدیترانهای که در بسیاری از غذاها یا دسرها استفاده میشوند. بنابراین شما با سپری کردن یک روز در آنتالیا میتوانید حداقل دو غذای محلی و سنتی این شهر را امتحان کنید و لذت ببرید. سالاد پیاز، لابا، انواع کباب، شاکشوکا و کشکک و بورک غذاهایی است که در اینجا به شما معرفی میکنیم.
شاکشوکا
شاکشوکا یکی از چاشنیها و یا سالادهایی است که مخصوص شهر آنتالیا است و طرفداران زیادی دارد. این غذا را میتوان نوعی سالاد دانست. زیرا ترکیب آن از سبزیجات و صیفیجاتی مانند گوجه فرنگی و بادمجان تشکیل شده است که به همراه فلفل و با سس مخصوص سرو میشود. با این حال این غذا، نوعی دورچین است که به همراه غذای اصلی سرو میشود. یعنی غذاهای دریایی مانند میگو و یا ماهی، پخته میشوند و شاکشوکا به عنوان یک دورچین، در کنار آنها سرو میشود. اما چون ماهی و میگو در بسیاری از کشورها و شهرها استفاده میشوند، نمیتوانند غذاهایی بومی به شمار روند.
شاکشوکا
سبزیجات مدیترانهای
شرایط خوب آب و هوای مدیترانهای در شهر آنتالیا، سبب شده است که این شهر، پتانسیل بسیار خوبی برای پرورش سبزیجات داشته باشد. بنابراین دسرهایی که از سبزیجات این شهر به دست میآیند، بسیار لذیذ هستند. برخی از این دسرها، دسر نارنج، دسر بادمجان و دسر کدو حلوایی هستند که طرفداران زیادی دارند. همچنین هوای بسیار خوب آنتالیا، سبب شده است که محیط جذاب و مناسبی جهت پرورش میوههای این شهر فراهم شود. بنابراین میوههایی مثل لیمو، گریپ فروت و نارنج از اهمیت زیادی در این زمینه برخوردار هستند. تور دبی سفر باتو را از دست ندهید.
مربا
آنتالیا، مرباهای بسیار خوبی دارد که از محصولات بومی شهر درست شدهاند. اگر در سفر به آنتالیا به بازارچههای سنتی شهر بروید، میتوانید مرباهای محلی را از آنها خریداری کنید و برای وعدههای صبحانه استفاده کنید. با این حال علاوه بر مربا، دسرهایی مانند دسر کدو تنبل، ارده گردو نیز جزو غذاهایی هستند که بسیار در این شهر طرفدار دارند. اگر دوست داشتید میتوانید در کنار غذاهای دریایی، آنها را تست کنید.
بلغور
بلغور گندم جزو مواد اولیه است که در آشپزی به عنوان پایه کار مورد استفاده قرار میگیرد. غذاهای زیادی هستند که بومی بوده و طبق ذائقه مردم این شهر، تهیه میشوند. در شهر آنتالیا، از ترکیب این ماده با لوبیا، باقلا، نخود و ذرت، غذاهایی مقوی تهیه میشود که به کوله شهرت دارند. این غذا به همراه فلفل قرمز، رب انار، آب لیمو و گردو سرو میشود.
ساج
ساج نوعی وسیله است که شباهت زیادی به ماهیتابه دارد. این وسیله برای پخت نان، مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال در آنتالیا، از این وسیله برای پختن غذایی استفاده میشود که پایه اصلی آن گوشت گاو است و ساج کبابی نامیده میشود. این غذا با گوشت گاو، گوجه فرنگی، پیاز، نمک و فلفل و دیگر ادویهها استفاده میشود.
کباب تنوری در تور آنتالیا
کباب تنوری یکی از غذاهایی است که در آنتالیا به گردشگران عرضه میشود این نوع کباب از گوشت بره تهیه شده و به وسیله تنور، آماده میشود این نوع از کباب بسیار خوش طعم است و با استقبال بسیار خوبی از طرف توریستها مواجه میشود.
بورک آنتالیا
بورک
بورک یکی از غذاهایی است که با ترکیب کردن خمیر یوفکا که یک خمیر نازک است، با گوشت و سبزیجاتی مثل اسفناج پخته و آماده میشود. این غذا در قالبهای رول و لقمهای طراحی میشود و بسیار لذیذ است.
پیاز
پیاز یکی از سالادهای مشهور در آنتالیا است. این سالاد از ترکیب لوبیا، سرکه، لیمو و روغن زیتون تهیه میشود. شما نباید نام این سالاد را با واژه پیاز فارسی که یک نوع صیفیجات است اشتباه بگیرید. این غذا یک چاشنی است که همراه غذای اصلی سرو میشود و بر سر سفره مورد استفاده قرار میگیرد. با سفر به آنتالیا میتوانید هر یک از این غذاها را تست کنید و لذت ببرید.
[ بازدید : 2813 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]